Thuis Over ons

Vpop Display Products Ltd Kwaliteitscontrole

Wij hebben recived en wij zijn werkelijk geïmponeerd met de kwaliteit! Wij zullen een orde volgende week plaatsen.

—— Sarah Deall

Ik ben online Chatten Nu
Profiel QC

 

 

 

 

Druk: om de massaproduktie te waarborgen zijn de kleuren correct gedrukt. Wij zullen tot het kleurenbewijs aan de cliënt ter goedkeuring maken. Dan zal het verkoopteam en QC de kleur overeenstemmend het kleurenbewijs volgen.

Drukqc zal steekproef de drukkwaliteit vóór de volgende stap.

 

Oppervlaktebehandeling: Wanneer de druk klaar is, kreeg de oppervlaktebehandeling het gedrukte document en zal elk stuk van gedrukt document tijdens de glanzende/matte laminering controleren of UV verdwijn en neem gebrekkig.

Onze QC zal steekproef verdubbelen.

 

Fluit het Lamineren & Matrijzenknipsel: Wij doen fluit het lamineren met de automatische het lamineren machine en wij passen de machine aan en maken een paar stukken te controleren het gedrukte papier aan het fluit golfkarton correct gelijmd is en de twee delen samenpersend zijn.

QC zal opnieuw de steekproef vóór matrijzenknipsel doen.

 

Wanneer het Matrijzenknipsel, onze structuurontwerper zal controleren als het correct aan het begin van elke delen gesneden wordt die, en dan de eerste massaproduktiesteekproef vóór massaproduktieknipsel assembleert snijden.

QC doet de steekproef met structuurontwerper nadat het matrijzenknipsel klaar is.

 

Handlijm: Onze arbeiders die de handlijm doen hebben minstens meer dan 3 jaar ervaringen en zij weten het hoe te om de verschillende delen samen correct en effectief te lijmen. Wanneer wij het eerste stuk beginnen, zal de structuurontwerper arbeiders de juiste manier vertellen te eindigen. QC en de handafdelingssupervisor zullen geëindigd controleren

delen vóór volgende stap.

 

Verpakking: Gewoonlijk worden de vertoningen gemaakt van verschillende delen en het is zeer belangrijk om de correcte hoeveelheid van elk deel in het bevrachterskarton in te pakken. Er zijn QC 2 die rond 5% van totale ordehoeveelheid zal controleren om de goederen te controleren.

 

Levering: Wij gebruiken de kartons van de goede kwaliteitsbevrachter om te waarborgen de goederen zonder schade zullen worden geleverd.

 

De naverkoopdienst: Wij gewoonlijk vertellen onze cliënten om ons te geven terugkoppelen in één maand wanneer zij de goederen krijgen en ons vertellen of zijn er om het even welke problemen. Wij zullen de oplossing aanbieden.

Certificaten
 • Standaard:SGS TEST

  Aantal:SDHL 1803003517PK

  Uitgiftedatum:2018-03-09

  Uitgegeven door:SGS-CSTC CO, Ltd

 • Standaard:SGS TEST

  Aantal:SDHL 1802002463PK

  Uitgiftedatum:2018-02-09

  Uitgegeven door:SGS-CSTC CO, Ltd

Contactgegevens
Vpop Display Products Ltd

Tel.: 86--13632676086

Fax: 86-755-27155374

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)